Dom starejših Škofljica

Odnos, spoštovanje, sočutje, odprtost, predanost, različnost, vključevanje, odličnost v zagotavljanju storitev, varnost, vseživljenjsko učenje so glavna vodila za naše ustvarjanje vašega vsakdana. Vaš jutri je lahko drugačen, drugačen v izkustvu, drugačen v doživetjih, drugačen v harmoniji bivanja.

Direktor zavoda zaposluje usposobljeno vodstveno ekipo, ki jo sestavljajo socialna delavka, vodja zdravstvene nege in oskrbe, vodja kuhinje, vodja tajništva, ter druge sodelavce za zagotavljanje kakovostnih storitev našim stanovalcem.

Kuharji ustvarjajo okusne in bogate jedi, gospodinjstvo skrbi za perilo, higieno in čistočo prostorov, zdravstveni del ekipe za čimvečjo samostojnost in zdravje posameznika, tehnična služba pa za splošno vzdrževanje stavbe in okolice.

Vse te pomembne vloge prinašajo zadovoljstvo in varnost našim stanovalcem in njihovim družinskim članom ter zagotavljajo, da je vsak naš stanovalec deležen najvišje kakovosti oskrbe.

Izbirate lahko nastanitve v eno- ali dvoposteljnih sobah, v eno- ali dvoposteljnih sobah z balkonom ali ložo s pogledom na čudovito okolico Škofljice. Stik z vašimi bližnjimi boste lahko ohranjali preko sobnih telefonov ali interneta, saj vam omogočamo WIFI omrežje po celotnem domu. Listanju in branju časopisov, revij, knjig je namenjena domska knjižnica, sprehajanju, druženju, prostočasnim aktivnostim z ostalimi stanovalci pa okolica v neposredni bližini doma, kjer boste lahko posedali na klopeh, prisluhnili petju ptic in žuborenju potoka ali pa zrli v oblake …

Več …